Workshops & Lezingen

Op zoek naar een inspirerende workshop voor jouw organisatie? ‘Opgeruimd Jezelf Zijn’ is de oplossing!

Organizing bij jou Thuis

Workshop
30
24
99
per deelnemer
  • minimaal 4 personen
  • excl. reiskostenvergoeding

De workshop “Organizing bij jou Thuis” is een workshop waarvoor je de deur niet uit hoeft en die je ook nog veel handige tips kan opleveren! Maak dan een afspraak voor een workshop Organizing bij jóu thuis! Nodig een aantal vrienden/vriendinnen* uit en samen maken we er, onder het genot van een hapje en drankje, een gezellige ochtend, middag of avond van.

Het onderwerp bepalen jullie! Van te voren bespreken we het onderwerp. Uiteindelijk zorg ik ervoor dat ik jullie met een opgeruimd gevoel achterlaat.

Opgeruimd Jezelf Worden!

Workshop
29
99
per deelnemer
  • minimaal 4 personen
  • excl. reiskostenvergoeding
Populair!

Kun jij in jouw huis helemaal jezelf zijn? Begin je je te storen aan de spullen om je heen? Heb je nauwelijks meer tijd voor jezelf? Wellicht valt het allemaal nog reuze mee, maar ben je benieuwd hoe je het nog prettiger kan maken? Dan kun je je aanmelden voor de workshop “Opgeruimd Jezelf Worden.” Want ook jij kunt meer jezelf worden! 

Tijdens de workshop geef ik tips en leer ik je technieken om mee aan de slag te gaan. De workshop is voor iedereen praktisch en inspirerend. Het onderwerp bepalen jullie! Van te voren bespreken we het onderwerp. Uiteindelijk zorg ik ervoor dat ik jullie met een opgeruimd gevoel achterlaat.

Opgeruimd Jezelf in de Praktijk

Lezing
149
99
  • excl. reiskostenvergoeding
  • duurt maximaal 180 minuten

Voor groepen en/of organisaties geef ik ook lezingen over wat ik, als professional organizer, voor mensen kan betekenen. Deze lezing schrijf ik naar de hand van je gezelschap en kan zodanig ook betrekking hebben op een specifiek thema. Vandaar de titel: “Opgeruimd Jezelf in de Praktijk!”

Dit betekent dat het onderwerp gigantisch kan wisselen. Maar, uiteraard past het thema bij jou of jouw organisatie. Denk hier bijvoorbeeld aan: “het loslaten van dierbare spullen”, “omgaan met spullen bij een verhuizing,” of “professional organizing bij jou thuis.” Opties genoeg!