Over Francien van Rijt-Artz

Over Francien

Ik ben Francien van Rijt-Artz, 54 jaar jong, getrouwd en moeder van een dochter. Sinds 1999 woon ik in het karakteristieke Drentse dorp Dalen.

Voor mij is opruimen altijd iets vanzelfsprekends geweest. Ik vind het heerlijk om te doen, en ik heb ervaren dat ik ook anderen er gelukkig mee kan maken. Mijn motto is: ‘Een opgeruimde leef- en werkomgeving zorgt voor rust en ruimte in je hoofd; waardoor je  beter jezelf kunt zijn’. In mijn ondersteuning sta ik open voor jouw normen, waarden, gedachten, wensen en energieniveau en sluit daar zoveel mogelijk bij aan.

Mijn basisopleiding tot Professional Organizer volgde ik bij de Huishoudcoach. Daarnaast volgde ik verschillende opleidingen en cursussen om op HBO+ – niveau diepgang te geven aan mijn werkwijze en mijn bedrijf.  Zo volgde ik de Opleiding tot Autismevriendelijke Coach en volgde ik de Leergang Senior Professional Organizer  aan de School voor Organizing, tot Senior Professional Organizer. Beide opleidingen heb ik succesvol afgerond! Ook heb ik een opleiding tot Energetisch Coach succesvol afgerond. Bij de NBPOde Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers, sta ik geregistreerd als ‘Register Professional Organizer’. Een titel waar ik zelf enorm trots op ben.

Buiten mijn werk ben ik graag creatief bezig. En, ik wandel en zwem graag. Daarnaast ben ik vrijwilligster bij Stichting Volksvermaken en Oranjecomité in Dalen maar ook als penningmeester bij de NBPO. Daarnaast heb ik via HomeStart Coevorden, een aantal jaren, jonge gezinnen mogen ondersteunen.

Kortom; Opgeruimd Jezelf Zijn is helemaal zichzelf! Werk je met Opgeruimd Jezelf Zijn, dan werk je met mij: Francien van Rijt.

Over het hoe en waarom ik als Professional Organizer begon heb ik samen met
Bites & Business een Podcast opgenomen. Je kunt deze hier beluisteren.

 
 

Over Professional Organizing

Een Professional Organizer, ook wel Opruimcoach, is gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een Professional Organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van rust, ruimte en overzicht in tijd en spullen.
De NBPO heeft een E-boek samengesteld waarin klanten en Professional Organizers vertellen over de impact die organizing kan hebben. Je download het hier.

Autismevriendelijke Coach

Beroepsvereniging NBPO

Klachtenportaal Zorg

KIWA Kwaliteitskeurmerk