Veelgestelde Vragen

Staat jouw vraag er nog niet bij? Neem dan gerust contact met mij op!

Werk jij volgens de Marie Kondo-methode?

Ik kijk vooral naar wat jij nodig hebt en wil samen met jou ontdekken wat voor jou makkelijk is. Soms kan daar een ‘stukje’ Marie Kondo bij naar voren komen maar over het algemeen gebruik ik andere methodes.

Krijg ik veel reclame voor mijn deur?

Nee. Op de achterkant van mijn auto zit een sticker. Dat is alles. Ik heb afneembare logo’s voor op mijn auto; maar deze gebruik ik alleen wanneer ik naar een beurs, presentatie of dergelijke rijd.

Praat jij met anderen over mij?

Nee. Als Professional Organizer heb ik geheimhoudings- plicht en ben ik verplicht mij aan de privacywet te houden. Daarnaast vind ik het ook niet netjes om met anderen over jouw situatie te praten.

Gebruik je mijn naam op sociale media?

Nee. Ik zal nooit de namen van mijn klanten gebruiken. Wanneer jij zelf een bericht post waarin jij ‘Opgeruimd Jezelf Zijn’ noemt, kan het wel zijn dat ik dit bericht wil delen. Uiteraard gaat dit in overleg met jou.

Hoe blijf jij op de hoogte van nieuwe methodes?

Elk jaar volg ik meerdere themadagen, trainingen, workshops en dergelijke, om het niveau van mijn kennis hoog te houden en te verhogen. Tevens lees ik regelmatig vakliteratuur. Dit doe ik om jou het beste te kunnen helpen.

Breng jij mijn spullen naar de kringloop?

Dat kan. Maar, voor het proces is het over het algemeen het beste wanneer je dit zelf doet. Mocht dat niet lukken, dan neem ik de spullen graag mee en breng ik ze naar een kringloopwinkel in Coevorden.

Over Professional Organizing

Een Professional Organizer, ook wel Opruimcoach, is gespecialiseerd in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Een Professional Organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van rust, ruimte en overzicht in tijd en spullen.