Wie ben ik?

                                                    
Wie ben ik? Francien van Rijt, 49 jaar, getrouwd en moeder van een puberdochter.
Sinds 1999 woon ik in het Drentse dorp Dalen.

Opruimen is voor mij altijd iets vanzelfsprekends geweest. Ik vind het heerlijk om te doen en ik heb ervaren dat ik ook anderen gelukkig kan maken door ze daarbij te helpen. Mijn motto is dat een opgeruimde leef- en werkomgeving zorgt voor rust en ruimte in je hoofd en dat deze ruimte er voor zorgt dat je meer jezelf kunt zijn.

Anderen hierbij helpen gaf mij zoveel voldoening, dat ik besloten heb om mijn kennis uit te breiden met een opleiding tot professional organizer en met “Opgeruimd jezelf zijn” aan de slag te gaan!
Naast de basisopleiding die ik bij de Huishoudcoach gevolgd heb, volgde ik de opleiding tot Autisme vriendelijke coach en heb ik mij nog meer verdiept in Professional organizing d.m.v. de Leergang Senior Professional organizer  van de School voor Diplomauitreiking School voor OrganizingOrganizing. Hiervoor heb ik inmiddels een diploma in ontvangst mogen nemen.
Tevens bezoek ik regelmatig themadagen om mijn kennis op niveau te houden en te verbeteren.

Buiten mijn werk, ben ik als vrijwilliger actief bij Stichting Volksvermaken en Oranjecomité in Dalen en heb ik een aantal jaren jonge gezinnen mogen ondersteunen via HomeStart Coevorden.