Workshops van Opgeruimd jezelf zijn

Vanuit Opgeruimd jezelf zijn, verzorg ik ook workshops.
Heb jij geen professional organizer nodig, maar wil je het thuis nét even wat makkelijker maken voor jezelf? Dan zijn onderstaande workshops wellicht een goed idee!

WorkshopsWorkshop ‘Opgeruimd jezelf worden’

Kun jij in jouw huis helemaal jezelf zijn?
Of begin je je te storen aan de spullen om je heen? Misschien struikel je over stapeltjes, die maar niet minder worden? Of heb je nauwelijks meer tijd voor jezelf?
Wellicht valt het allemaal nog reuze mee, maar ben je benieuwd hoe je het jezelf nog nét even prettiger zou kunnen maken?

Dan kun je je nú aanmelden voor de workshop ‘Opgeruimd jezelf worden’.
Want ook jij kunt meer / weer jezelf worden!

Tijdens de workshop geef ik tips en leer ik je technieken om mee aan de slag te gaan en om vol te houden. De workshop is voor iedereen, praktisch en inspirerend. Uiteraard is er ruimte voor jouw vragen én gaan we praktisch aan de slag.

Heb je, samen met vrienden / vriendinnen / collega”s interesse in deze worskhop? Mail dan voor info of het afspreken van datum en locatie. naar francien@opgeruimdjezelfzijn.nl of via het contactformulier.

Workshop Organizing bij jou thuis

Een inspirerende workshop waarvoor je de deur niet uit hoeft en je ook nog veel handige tips kan opleveren? Maak dan een afspraak voor een workshop Organizing bij jóu thuis! Nodig een aantal vrienden/vriendinnen* uit en samen maken we er, onder het genot van een hapje en drankje, een gezellige ochtend, middag of avond van.

Het onderwerp?
Dat bepalen jullie! Keuken, badkamer, kledingkast, administratie, kinderspeelgoed?  Of heb je iets anders waar je in het huishouden of je planning tegenaan loopt? Van te voren bespreken we het onderwerp en zorg ik ervoor dat ik jullie met een opgeruimd gevoel achterlaat.

€ 20,= per persoon incl. BTW*:
– telefonisch voorbespreking
– hapje en drankje
– korte presentatie over organizing
– aanpak gekozen onderwerp
– tips
– min. 4 personen

*Bij een afstand van meer dan 30 km/enkele reis vanaf Dalen breng ik € 0,28/km in rekening voor de extra km’s.

Interesse? Neem dan contact op via het contactformulier of bel me even.