Nee. Ik zal nooit zelf namen van mijn klanten gebruiken.
Wanneer jij zelf een bericht post waarin jij ‘Opgeruimd jezelf zijn’ noemt kan het wel zijn dat ik dit bericht wil delen. Uiteraard gaat dit in overleg met jou.