Na het eerste (telefonische) contact kom ik bij je op bezoek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek, dat ongeveer een uur duurt, bespreken we hoe ik werk, wat jou wensen en doel zijn en maak ik een inventarisatie van de belangrijkste knelpunten en uitdagingen in je huis, huishouden, agenda of administratie.

Vervolgens stel ik een werkbaar en haalbaar plan van aanpak op, waarmee we aan de slag kunnen. Daarna gaan we samen aan de slag. Misschien één keer, misschien vaker, dat gaat altijd in overleg met jou.

Nadat we bepaald hebben wat we gaan doen en hoe we dit gaan aanpakken, steken we natuurlijk de handen uit de mouwen. Uiteraard geef ik je vooral tips mee waardoor je het in de toekomst zelf kunt aanpakken én volhouden.

Als Autismevriendelijke coach kan ik, op professionele wijze, mensen met autisme ondersteunen en de kracht geven voor de dagelijkse gang van zaken. Om dit doel te bereiken werk ik onder meer met de door mij verder ontwikkelde Autismevriendelijke opruimtool.

Ga je 8 uur of langer met mij aan de slag, dan neem ik na onze werkafspraken nog een aantal keren telefonisch contact met je op; om te vragen hoe het gaat en eventueel extra opruimtips te geven.
Opgeruimd jezelf zijn…. Dat gun je jezelf toch ook?

Jij bent degene die de regie heeft en bepaalt:
– Wat er gebeurt
– Hoeveel we gaan opruimen
– Wanneer jij je weer helemaal jezelf voelt in jouw huis,
– Wat wij samen kunnen bereiken.

Ik begeleid je in dit proces en zorg ervoor dat jij makkelijker keuzes kunt maken.

Wat kan ik voor je doen?
– Je helpen bij het ordenen, opruimen en beheren van spullen,
– Je helpen bij het ordenen en organiseren van de administratie,
– Je adviseren bij het indelen van je ruimtes en opbergruimtes,
– Je adviseren bij verhuizingen en/of herinrichting van je (nieuwe) ruimte.

Twijfel je of ik als Professional organizer wat voor je kan betekenen?
Aarzel niet en maak een afspraak voor een gratis Kennismakingsgesprek!

Beeldmerk Opgeruimd jezelf zijn