Jij bepaalt

Korte videoanimatie over het werk van een Professional organizer. Deze is gemaakt door beroepsvereniging NBPO waarbij ik ben aangesloten als Register Professional Organizer.

Na het eerste (telefonische) contact kom ik bij je op bezoek voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek, dat ongeveer een uur duurt, bespreken we hoe ik werk, wat jou wensen en doel zijn en maak ik een inventarisatie van de belangrijkste knelpunten en uitdagingen in je huis, huishouden, agenda of administratie.

Vervolgens stel ik een werkbaar en haalbaar plan van aanpak op, waarmee we aan de slag kunnen. Daarna gaan we samen aan de slag. Misschien één keer, misschien vaker, dat gaat altijd in overleg met jou.

Nadat we bepaald hebben wat we gaan doen en hoe we dit gaan aanpakken, steken we natuurlijk de handen uit de mouwen. Uiteraard geef ik je vooral tips mee waardoor je het in de toekomst zelf kunt aanpakken én volhouden.

NU OOK ONLINE ORGANINZING!
We kunnen ook online samen aan de slag gaan. Allereerst maken we kennis met elkaar middels videobellen. Als we beiden een goed gevoel hebben over een samenwerking, gaan we online aan de slag.
Op afspraak gaan we videobellen en geef jij aan waarmee je wilt beginnen. We bespreken samen hoe je dit het beste kunt aanpakken. Nadat ik je concrete tips hebt gegeven ga je aan de slag. Op afstand sta ik voor je klaar wanneer je vragen hebt. Na 2 uur deel je het resultaat middels videobellen en bespreken we dit.

Als Autismevriendelijke coach kan ik, op professionele wijze, mensen met autisme ondersteunen en de kracht geven voor de dagelijkse gang van zaken. Om dit doel te bereiken werk ik onder meer met de door mij verder ontwikkelde Autismevriendelijke opruimtool.

Ga je 8 uur of langer met mij aan de slag, dan neem ik na onze werkafspraken nog een aantal keren telefonisch contact met je op; om te vragen hoe het gaat en eventueel extra opruimtips te geven.
Opgeruimd jezelf zijn…. Dat gun je jezelf toch ook?

Jij bent degene die de regie heeft en bepaalt:
– Wat er gebeurt
– Hoeveel we gaan opruimen
– Wanneer jij je weer helemaal jezelf voelt in jouw huis,
– Wat wij samen kunnen bereiken.

Ik begeleid je in dit proces en zorg ervoor dat jij makkelijker keuzes kunt maken.

Wat kan ik voor je doen?
– Je helpen bij het ordenen, opruimen en beheren van spullen,
– Je helpen bij het ordenen en organiseren van de administratie,
– Je adviseren bij het indelen van je ruimtes en opbergruimtes,
– Je adviseren bij verhuizingen en/of herinrichting van je (nieuwe) ruimte.

Twijfel je of ik als Professional organizer wat voor je kan betekenen? Wellicht kunnen deze FAQ jouw vragen beantwoorden.
Aarzel niet en maak een afspraak voor een gratis Kennismakingsgesprek!

Beeldmerk Opgeruimd jezelf zijn