Veelgestelde vragen Professional Organizing

Wil je meer lezen over welke impact het inschakelen van een Professional Organizer?
Lees dan hier de impactverhalen op de website van de NBPO!

Onderstaand vind je veelgestelde vragen die ik regelmatig krijg.
Staat jouw vraag er nog niet bij? Neem dan gerust contact met mij op!

Veelgestelde vragen over Opgeruimd jezelf zijn

Nee. Ik kijk vooral naar wat jij nodig hebt en wil samen met jou ontdekken wat voor jou makkelijk is. Soms kan daar een ‘stukje’ Marie Kondo bij naar voren komen maar over het algemeen gebruik ik andere methodes.

Nee. Op de achterkant van mijn auto zit een sticker met mijn logo en contactgegevens van ca. 20 x 15 cm. Dat is alles.
Ik heb automagneetplaten met logo voor op de zijkanten van mijn auto maar deze gebruik ik alleen wanneer ik naar een beurs, presentatie of dergelijke rijd.

Nee. Als Professional Organizer heb ik geheimhoudingsplicht en ben ik verplicht mij aan de privacywet te houden. Daarnaast vind ik het ook niet netjes om met anderen over jouw situatie te praten.

Nee. Ik zal nooit zelf namen van mijn klanten gebruiken.
Wanneer jij zelf een bericht post waarin jij ‘Opgeruimd jezelf zijn’ noemt kan het wel zijn dat ik dit bericht wil delen. Uiteraard gaat dit in overleg met jou.

Elk jaar volg ik één of meerdere themadagen, trainingen, workshops e.d. om het niveau van mijn kennis hoog te houden en te verhogen. Tevens lees ik regelmatig vakliteratuur.

Ja. Voor het proces is het over het algemeen het beste wanneer je dit zelf doet. Het kan echter zijn dat je zelf geen auto hebt of het na de afspraak zo druk hebt dat de spullen te lang blijven staan voordat je ze weg kunt brengen. In dat geval neem ik ze graag mee en breng ik ze naar een kringloopwinkel in Coevorden.

Load More