Ervaringen met Opgeruimd jezelf zijn

Wanneer ik afrond bij klanten, evalueer ik hoe klanten mijn hulp ervaren.
Fijn om te horen en lezen wat de hulp van een Professional organizer voor hen betekend heeft, maar ook voor mij van onschatbare waarde om van te leren.
Een aantal van hen schreven een referentie:

“Een moeilijke periode in je leven, een scheiding volgt en dan verhuizen. Een tijd van inpakken en opruimen breekt aan. Het moet, ondanks je verdriet en drukte die een en ander met zich meebrengt. Het huis waarin ik terecht kwam was zeker de helft kleiner dan de oude woning. Dan denk je dat je al veel hebt weg gedaan, maar blijkt dat je wéér kunt gaan opruimen en uitzoeken, omdat je huis gewoon weg niet groot genoeg is. En je had al zoveel door de vingers laten gaan…… Je gaat door, maar dan breekt er een moment aan dat de vermoeidheid gaat toeslaan en je er geen gat meer in ziet. Van het er alleen al naar kijken zakt de moed je in de schoenen. En het woonplezier neemt af omdat een niet opgeruimd huis niet gezellig is. Je je hobby niet meer doet, omdat je eenvoudig weg niet goed bij je spullen kunt. Kortom, je komt in een negatieve spiraal terecht. Dan heb je iemand nodig die je hierbij ondersteunt en met een frisse blik en nieuwe energie samen met jou gaat opruimen, orde schept in de chaos en je laat nadenken of een en ander wel zoveel waarde heeft om te bewaren als jij denkt. Iemand die helpt bij het ordenen en je spulletjes zodanig op te ruimen dat het weer makkelijk te pakken is. En dan gebeurt het onverwachte. De grote berg waar je tegen opzag wordt kleiner, het huis raakt opgeruimd en het lijkt of je nieuwe energie krijgt. Nieuwe energie om zelf weer de draad op te pakken. Mijn woonplezier kwam terug en de hobby? Die is weer opgepakt. Niet alleen mijn huis is opgeruimder maar ook is het opgeruimder in mijn hoofd. Kortom….Opgeruimd jezelf zijn.”
“Francien heeft mij na de kennismaking drie dagdelen geholpen om meer orde, overzicht en ruimte in mijn leven te krijgen. Samen zijn we bezig geweest met een slaapkamer en de zolder maar ook met mijn mailbox. Ik ben autistisch (Syndroom van Asperger) waardoor mij dit zelfstandig nog niet gelukt was. Mijn autismecoach was in hoofdlijnen betrokken bij het proces. Francien dringt niks op, leert je praktisch te denken, en motiveert je. De ruimte efficiënt gebruiken en de focus klein houden (in mijn geval). Francien, nogmaals bedankt!”
“Ik heb Francien ingeschakeld om alles in huis weer een beetje op orde te krijgen omdat er veel spaak liep door mijn ziekte. Ik heb anders leren kijken naar alles en wat meer praktisch leren denken en in oplossingen. Geleerd heb ik dat wanneer ik het overzicht kwijt ben en in paniek raak, de dingen gedoseerd moet gaan doen; alles zo klein mogelijk houden. Ik ben super tevreden over Francien / Opgeruimd jezelf zijn.”
“Een mooi resultaat is behaald. Je hebt me geholpen en inzicht gegeven.”

 

Beeldmerk Opgeruimd jezelf zijn