Ik ben Francien van Rijt-Artz, 50 jaar jong, getrouwd en moeder van een dochter. Sinds 1999 woon ik in het karakteristieke Drentse dorp Dalen.
Opruimen is voor mij altijd iets vanzelfsprekends geweest. Ik vind het heerlijk om te doen, en ik heb ervaren dat ik ook anderen er mee gelukkig kan maken.
Mijn motto: ‘Een opgeruimde leef- en werkomgeving zorgt voor rust en ruimte in je hoofd; waardoor je  beter jezelf kunt zijn’ gaf mij zoveel voldoening, dat ik in 2013 besloot om mijn kennis uit te breiden met een opleiding tot professional organizer.
Hierdoor bloeide ‘Opgeruimd jezelf zijn’ uit tot mijn prachtige bedrijf.

Mijn basisopleiding tot Professional Organizer volgde ik bij  de Huishoudcoach.  Daarnaast volgde ik verschillende opleidingen en cursussen om meer diepgang te geven aan mijn werkwijze en mijn bedrijf.  Zo volgde ik de Opleiding tot Autisme vriendelijke coach, en volgde ik de Leergang Senior Professional organizer  aan de School voor Organizing, tot Senior Professional organizer. Beide opleidingen heb ik succesvol afgerond. Ook nu nog bezoek ik vaak themadagen en trainingen om mijn kennis op niveau te houden.

Bij de NBPO, de beroepsvereniging voor Professional Organizers, sta ik geregistreerd als ‘Register Professional Organizer’. Een titel waar ik zelf enorm trots op ben.

Buiten mijn werk om ben ik graag creatief bezig. En, ik wandel en zwem graag.
Daarnaast ben ik vrijwilligster bij Stichting Volksvermaken en Oranjecomité in Dalen. Ook heb ik via HomeStart Coevorden, gedurende een aantal jaren, jonge gezinnen mogen ondersteunen.

Opgeruimd jezelf zijn

Opgeruimd jezelf zijn…. Dat gun je iedereen, toch?
Jouw huis moet een plek zijn, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Zonder stress, zonder gedoe, zonder…

Liever niet lezen maar in het kort uitgelegd krijgen? Bekijk dan het filmpje: Op de koffie bij… Opgeruimd jezelf zijn

Opgeruimd jezelf zijn, is de naam van mijn bedrijf en mijn motto.
Opgeruimd jezelf zijn betekent niet dat je minimalistisch moet worden. Dit ben ik zelf, zeer zeker, ook niet! Ik hoop wel dat ik je kan laten ervaren dat een leven met minder spullen en een minder volle agenda, een lichter en makkelijker leven kan zijn.

Opgeruimd jezelf zijn betekent voor mij een makkelijker leven, dat jou in staat stelt om jezelf te kunnen zijn.  Dat je die spullen om je heen hebt, die je nodig hebt en ervoor jou toe doen.
Ik geloof dus dat een opgeruimd huis, ruimte geeft in je hoofd en dat je daardoor méér jezelf kunt zijn.

Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat je ook tijdens het opruimen je jezelf kunt zijn. Dat je erop kunt vertrouwen dat hetgeen jij kwijt wilt, met een gerust hart met mij mag delen. Alleen als jij dat wilt.

Kun jij in jouw huis helemaal jezelf zijn?
Zonder storende spullen om je heen?
Zonder administratie waarin je lastig wat kunt terugvinden?
Zonder de stapeltjes, die maar niet minder worden?

Soms kan het, door een bepaalde gebeurtenis of omstandigheden, zijn dat jouw huis niet meer die plek is waar je tot rust kunt komen. Of je hebt bijv. ASS, ADHD, waardoor het lastig is om de boel op orde te houden.

Als jij het tijd vindt om thuis weer helemaal jezelf te kunnen zijn, kies dan voor Opgeruimd jezelf zijn en we gaan sámen aan de slag!
Kijk wat we samen kunnen bereiken en neem gerust contact met mij op om kennis te maken. Interesse of gewoon nieuwsgierig?
Bekijk eens dit filmpje en lees verder op deze website wat ik voor jou kan betekenen. Zijn er nog vragen onbeantwoord, kijk dan eens bij Veelgestelde vragen.

Ook heb ik een aantal opgeruimde tips voor je. Op mijn Facebookpagina plaats ik regelmatig leuke wetenswaardigheden en tips. Benieuwd? Like en je blijft op de hoogte.

Op de website van de NBPO kun je lezen welke impact de hulp van een Professional Organizer kan hebben.

Picto's Opgeruimd jezelf zijn

De pictogrammen hiernaast geven heel mooi weer op welke vlakken ik jou kan helpen:

De kledinghanger staat symbool voor de spullen  maar ook voor het verwerken van kleding in huis (wassen, drogen, strijken/vouwen en in de kast leggen). Dit is voor veel mensen een uitdaging. Samen met jou ga ik op zoek naar een makkelijke manier waarop dit proces gedaan kan worden. Heb jij het proces op zich prima voor elkaar, maar geen makkelijke of logische kastindeling? Ook hierbij help ik.
Immers, als je het makkelijker kunt opbergen, berg je het makkelijker op!

De boekenplank met plant staat voor lekker ‘jezelf kunnen zijn’.
Wanneer je rust, ruimte en overzicht hebt in je werk, huis en leven, kun je letterlijk en figuurlijk beter jezelf zijn.

De zaklamp betekent ‘focus’. Waar jij bij het opruimen van hot naar her rent en aan het einde van de dag afvraagt wat je eigenlijk gedaan hebt, help ik om de focus te bewaren op datgene wat je wilt doen.
Ga je de keuken opruimen en ordenen? Dan blijven we in de keuken totdat het klaar is of totdat het einde van de afspraak nadert. Pas dán gaan we spullen die elders horen naar hun plek brengen.
Maar ook focus houden op de taak waarmee je bezig bent. Ben je afspraken in de agenda aan het plannen? Dan houd ik je daarbij op het moment dat gedachten naar andere onderwerpen ‘vliegen’.

De klok? Je raad het waarschijnlijk al: tijdsplanning. Heb jij het druk, druk, druk  en weinig tot geen tijd voor jezelf?
Samen gaan we op zoek naar hoeveel tijd bepaalde zaken nu werkelijk duren, hoe kun je efficiënter en flexibeler plannen en hoe zorg je ervoor dat je ook tijd voor jezelf over houdt.
Maar ook help ik je met je planning als je bijv. structureel te laat komt of regelmatig een afspraak vergeet. Samen bekijken we de agenda voor komende week/weken en gaan we op zoek naar dé manier om hierin verandering te krijgen.

Beeldmerk Opgeruimd jezelf zijn